Meniu
Coșul tău

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Transportul se face prin curier si costa 25 lei indiferent de localitate (pe teritoriul Romaniei). Nu percepem km suplimentari. Pentru comenzile de minim 300 lei, transportul este gratuit.


In general comenzile ajung in 24, maxim 48 ore si se livreaza de luni pana vineri. Comenzile primite in weekend se expediaza incepand de luni, prima zi de livrare fiind marti. Comenzile plasate vineri dupa ora 15, se vor expedia tot luni cu livrare incepand de marti.

Da, puteti comanda telefonic la numerele afisate pe site. Totusi, va recomandam sa plasati comenzile on-line. Astfel se pot evita eventuale neintelegeri cand se dicteaza datele de catre client catre operator (nr. de telefon notat eronat, nume incorect, etc.) Totodata, comenzile plasate telefonic nu beneficiaza de puncte bonus, cu care se poate obtine discount la urmatoarele comenzi. Comenzile on-line se proceseaza cu prioritate!

1. comenzile se pot achita cash (achitati numerar curierului in momentul inmanarii coletului)

2. comenzile se pot achita cu cardul on-line (gplmarket proceseaza platile prin intermediul bancii Libra Bank, conexiunea este criptata, iar plata se face direct pe platfroma bancii - gplmarket nu stocheaza nici un fel de date privind cardurile introduse)

3.  comenzile se pot achita cu ordin de plata (comenzile se expediaza numai dupa ce banii intra in contul nostru)

Nu avem un prag minim pentru comanda.

Da, produsele se pot returna in termen de 14 zile de la primire.
Da, produsele beneficiaza de 2 ani garantie daca piesele sunt montate intr-un service autorizat RAR pentru montaj GPL pe marca respectiva. Produsele vor fi trimise la sediul societatii noastre in ambalajul original cu toate accesoriile. Costurile de transport ale produselor vor fi suportate de gazmagazin.ro. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa prezentati dovada ca piesa a fost montata intr-un service autorizat (factura/deviz). Nu beneficiaza de garantie produsele consumabile cum ar fi filtrele, membranele, elementele de cauciuc, pistonase injectoare, etc.